Het laatste weekend!! - Reisverslag uit Zeewolde, Nederland van Robin van der Wal - WaarBenJij.nu Het laatste weekend!! - Reisverslag uit Zeewolde, Nederland van Robin van der Wal - WaarBenJij.nu

Het laatste weekend!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Robin

26 Januari 2009 | Nederland, Zeewolde

De vooravond van mijn vertrek is daar. Ik voel de spanning wel, maar ik ben ook behoorlijk rustig. Mede door het fantastische weekend dat ik achter de rug heb. Vrijdag begon het al, met een bezoek van mijn goede vrienden. Het was een super avond, en ik heb er erg van genoten. Ik kreeg van alles, van snoep tot condooms ;) Maar het belangrijkste bleef het feit dat all die mensen moeite hadden gedaan om te komen, en ik wil iedereen daar harstikke voor bedankden. Ik ga jullie missen!!

En ook zaterdag was een speciale dag. Ik mocht mijn laaste wedstrijd spelen, en ik de tweede helft kreeg ik mijn publiekswissel. Het was super!! En ook de avond was geweldig. Eerst kwam het hele team nog wat bij mij drinken en voor de laatse keer keeten!! En als laatste keer nog naar de Groene Schuur, waar ik een bijzonde iemand ontmoete.
Ik wil iedereen van mijn team harstikke bedanken voor het leuke voetbal jaar. Ook al duur het maar een half jaartje, het is iets van me lang zal bij blijven. Heel veel succes en ik verwacht promotie!! ;).

Zondag was een rustige dag. beetje uitkakken van het druke weekend, en 's avond nog opgepast met twee hele leuke meiden ;)!

En nu is het maandag, en zit ik hier nu achter mijn computer. Ook vandaag zijn er weer mensen langs gekomen, hoewel ik zelf de hele dag in ede was. Vooral 's avond was het een komen en gaan van mensen, die mij allemaal gedag kwamen zeggen. En ook die mensen wil ik weer hartstikke bedankten voor alle moeite en aandacht.

Men zeg wel eens, je weet pas wat iets betekent, als je het mist, en dat klopt. Ik weet zeker dat ik mijn frienden, teamgenoten en familie erg ga missen, maar gelukkig is dit geen afscheid, maar een tot de volgende keer ;).

Heel veel sterkte voor iedereen die dit leest, en hoe mijn site in de gaten voor al mijn avonturen en belevenissen!

Cheers,
Robin!!

• 26 Januari 2009 - 20:54

Peter:

NOGMAALS heel veel plezier.
    en we gaan je missen.
    tot ooit.

• 27 Januari 2009 - 09:09

Klarieke:

heel heel veel plezier daar en geniet er lekker van.

een goede reis toegenst.

klariek

• 27 Januari 2009 - 14:45

José:

ahh wat ben je ook een schatj! wat een leuke foto's! die van vandaag komen er vast ook nog op...goede reis!
    kusj

• 27 Januari 2009 - 19:38

Bernadette:

Hee lieve Rob,

Het was cker een leuke avond! Helemaal geen deprimerende gevoelens over dat je wegging; niet lullig bedoelt. Maar gewoon nog even genieten van je mooie bos krullen haha.

Maar wie bedoel jij met een speciaal iemand ;-)? Bern=Benieuwd!

Nu ga ik op chronische volgorde even in op je volgende blog.. zoals ik het op alle blogs zal doen ;-)

(K)

• 29 Januari 2009 - 06:40

Esther:

hahah wat een avond ja! was super...en de rest van het weekend ook;)

ik ga je missen

liefs