Last week and a Surprise!
Door: Robin van der Wal
Blijf op de hoogte en volg Robin
02 April 2009 | Australië, Sydney
Afgelopen vrijdag ben ik naar het Australische museum geweest. Het museum gaat vooral over de cultuur van dit land, maar er was ook een interessante tentoonstelling over Dino's, dus dat was ook wel leuk.
Verder zaterdag weer lekker naar het strand geweest, en zondag natuurlijk naar de kerk.
Maandag en Dinsdag waren zoals alle andere dagen, relaxt.
Maar Woensdag was wel een heel bijzondere dag. Ik ben die ochtend wezen souvenier shoppen, een bijhoorlijk bedrag, die ik jullie liever bespaar ;). Verder ben ik die avond naar Australie - Oezbekistan in het Olympisch Stadion geweest, wat super vet was! De sfeer zit er hier bij die ozie's goed in tijdens een voetbalwedstrijd, wat maar goed is ook!! Australie won met 2-0 (doelpunten Kennedy en Kewell)
Nou zullen jullie zeggen, dat is toch allemaal niet zo bijzonder! Klopt, maar wat er zo bijzonder was, het was mijn laatste dag!. Yep, je hoort het goed. Woensdag was mijn laatste dag. Het is nu donderdag, het is 10:40 en om 12:00 vertrek ik naar het vliegveld.
Nou zullen vele van jullie afvragen, waarom nu al? Wel, het komt vooral door het weer. Ik was toch alleen maar de dagen aan het aftellen tot mijn vertrek, en toen hoorde ik de weersvoorspelling. Tot en met Zondag regen, regen en nog eens regen. Dus een laatste keer strand zit er sowieso niet meer in, evenals lekker door het park lopen. Daarom heb ik maar besloten om mijn vlucht terug te vervroegen!
Ik verterk vanuit Sydney om 15:25, en ik kom aan op Schiphol om 06:50, dus lekker vroeg!
Nou hoop ik vele van jullie snel weer te zien! Kom gerust eens langs als ik weer thuis ben, vind ik wel leuk! En tot snel!
En nu moet ik stoppen, want ik moet nog heel wat doen voor mijn vertrek!
Cheers en Kusjes!
Robin.
02 April 2009 - 07:48
Annette:
Hey Robin!
Kennedy is the best!! lol!
dus het weer in sydney is niet zo goed. das jammer!!
hier in perth is het gelukkig nog geweldig!!
veel suc6 met het nederlandse weer!!! (als je het weer in sydney al nix vind ;) )
en wie weet tot ooit :)
groetjes annette -
02 April 2009 - 10:35
Annelies Mol:
Haha, good on ya!
Hier regent het al voor dagen. Voor dit weer had ik ook wel thuis kunnen blijven, haha :-p
Succes met de laatste voorbereidingen! -
02 April 2009 - 13:48
De Trainert:
Goede reis terug!
03 April 2009 - 08:56
Robin:
Wat ik ben vergeten te zeggen, dat ik op vrijdag ochtend thuis zou komen. Dus nu!
Ben nu 3 uurtjes thuis, en geniet volop!!
xxx -
03 April 2009 - 09:07